Строителни материали за фасади и топлоизолация, полагане на плочки, хидроизолации и решения за подове

No 1 по продажби гръцки производител на бои.

Ние ви предоставяме пълната гама материали за всички проекти, които може да имате – ОТ ОСНОВИТЕ ДО ПОКРИВА, ОТ ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ ДО ШОСЕТО, ОТ МОРЕТО ДО НЕБЕТО

TYTAN предлага широка гама от продукти, предназначени за строителство, ремонт и довършителни работи: полиуретанови пяни, уплътнители, лепила, системи и продукти за хидро- и топлоизолация, бои и др. Ние имаме решение или продукт за всеки етам от строителството или ремонта. Затова TYTAN е предпочитана марка сред професионалистите.

МЦ-Баухеми е един от водещите международни производители на химично модифицирани строителни продукти и технологии.

Maris е водещ производител на полиуретан, специализиран в изследването, разработването и търговията с решения за хидроизолация, защита и ремонт повече от 30 години.

Това е една от водещите компании в сектора на индустрията за лепила със собствени разработени производствени методи, превъзходна дизайнерска мощ и опитен експертен персонал. Той спечели лидерска позиция в сектора по отношение на дизайна и производството с качеството, което предлага в обслужването, изследванията и разработките, които извършва, и доверието, което предоставя.